University of Hawaii at Manoa Warrior Recreation Center

700_layout 5

700 overlook terrace gray

University of Hawaii at Manoa Warrior Recreation Center

While with YGH Architecture, Jonathan Bolch was Project Designer for this 60,000 sf recreation facility designed to transform the heart of the university into the true center of the campus community. Developed in collaboration with Architect of Record Ushijima Architects, the new facility forms a link between a large 1970s student union building and the historic core of campus. Centered around a courtyard containing a majestic monkeypod tree, a primary goal of the project was to create an active and dynamic student center and recreation complex that maximized opportunities for interaction. The design of the Center focuses on creating both physical and visual connectivity between spaces; not only within the building but also between the interior spaces and the unique, tropical outdoor environment that defines the flagship campus of the University of Hawaii System.

Photos by Andrea Brizzi

 

back to top