Portland State University Peter Stott Center Renovation + Viking Pavilion

layout 700 may 2017

Portland State University Peter Stott Center Renovation + Viking Pavilion

Located on Portland State University’s campus at the south end of the South Park Blocks, this project involves the renovation and expansion of PSU’s Peter W. Stott Center. Designed in collaboration with Sink Combs Dethlefs, the project transforms the existing outdated, inward-focused building into a vibrant and welcoming 138,500-square-foot facility that will support a wide range of functions including academics, athletics, and general student use. A centerpiece of the project will be the creation of the Viking Pavilion, a new multi-use arena that will host events ranging from athletic competitions to concerts to commencements.

back to top